Croatia

Mislila da ima bubrežni kamenac pa se šokirala: "Išla sam na operaciju i rodila trojke iako nisam znala da sam trudna"

Zbog velike boli u želucu otišla je u bolnicu misleći da ima problema s bubrežnim kamencom, no tamo je saznala da zapravo treba roditi - trojke!

Bila planirana ili slulajna, svaka žena zna kad je trudna, no to nije bio slučaj Dannette Giltz, ponosne majke trojki za koje uopće nije znala da ih nosi, prenosi Your Tango.

Dannette Giltz i njezin suprug Austin u braku su već 12 godina i ponosni su roditelji dvoje djece. Svoju obitelj smatrali su kompletnom, ali sve se to promijenilo 10. kolovoza kada je Dannette rodila trojke, ali priča je malo kompliciranija. Jedan dan, Dannette se zaputila u bolnicu zbog iznimne boli koju je osjetila u želucu. Mislila je da boluje od bubrežnog kamenca jer je od njih bolovala i prije pa je zaključila da je dobro prepiznala simptome. No kada je stigla u bolnicu, dočekao ju je veliki šok. Saznala je da nema bubrežni kamenac, već da je u 34. tjednu trudnoće te da se nalazi - usred poroda.

“Jako je rijetko da su trojke začete prirodnim putem, a još je rjeđe da ste u 34. tjednu trudnoće s njima i to uopće ne znate. Nitko nije mogao vjerovati. Otišla sam u bolnicu misleći da ću imati operaciju bubrežnog kamenca, a završila s carskim rezom i trojkama”, ispričala je Dannette. 

 | Autor : Dannette Giltz Foto: Dannette Giltz

Trojke Blaze, Gypsy i Nikki rodile su se potpuno zdrave te je svaka težila 1,8 kilograma. Ostatak obitelji također je bio u šoku kada su saznali za rođenje trojki, ali vijest je najbolje prihvatio njihov 10-godišnji sin, Ronnie, koji nije mogao biti sretniji zbog novih članova u njihovoj obitelji. Ronnie vjeruje da se sve ovo dogodilo zbog njegove želje. “Jednu noć vidio sam zvijezdu padalicu pa sam zaželio malog brata za sebe i dvije male sestre za svoju mlađu sestru. Znao sam da će ovaj dan jednom doći”, rekao je Ronnie.

No Dannette i Austin najviše su se bojali financijskih problema koji sigurno dolaze s iznenadnim rođenjem troje djeca, ali njihova lokalna zajednica pomogla im je u svemu. Ostali su oduševljeni s količinom dobrote koju su im uputili njihovi sugrađani. "Nevjerojatno je kako se mali grad složio i pomogao u stvarima koje uopće nisu bile očekivane", rekla je Dannette. 

Pogledajte koliko muškarci poznaju ženske beauty proizvode:

Plač izaziva empatiju Ne plaču sve bebe isto - ton i frekvencija ovise o jeziku kojim majka priča
Nitko nije očekivao Nakon 28 godina, majka saznala da sin nije njezin: 'Za sve je kriva bolnica'
PBZ
PBZ
DONACIJA PBZ pomaže žrtvama potresa i oboljelima od koronavirusa: Donirali su gotovo pet milijuna kuna

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Lampard on 3-0 with Watford: a dry Win at home, three goals scored-Chelsea played very well
Pulisic on 3-0 with Watford: Chelsea needed this win. We are confident that we can get into the top 4
Rebic scored 9 goals for Milan in 11 Serie A matches
Mikel Arteta: getting Arsenal into the Champions League seemed impossible a few weeks ago
Бав Bayern won the gold double in Germany for the 13th time
Neuer provided an assist in the German Cup final with Bayer
Sarri about 4:1 with Torino: Juve had a false sense of security after a couple of goals