logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

NAJBOLJI VELŠANIN IKADA, GARETH BALE: „Protiv Hrvata bacamo se na glavu„!

Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Najbolji vel큄ki nogometa큄 Gareth Bale izjavio je da ih u nedjelju u Cardiffu 훾eka najva탑nija utakmica kvalifikacija za EURO 2020., te da 훶e se u susretu protiv Hrvatske bacati na glavu.

“Hrvatska je odli훾na mom훾ad sa fantasti훾nim igra훾ima i bit 훶e jako te큄ko. 훻eka nas najva탑nija utakmica kvalifikacija, ali nadamo se velikoj podr큄ci na큄ih navija훾a i za njih 훶emo se bacati na glavu”, kazao je Gareth Bale nakon 큄to su u 훾etvrtak Slova훾ka i Wales u Trnavi odigrali 1-1.

Dvoboj Walesa i Hrvatske igrat 훶e se nedjelju (20.45 sati) na stadionu engleskog drugoliga큄a Cardiff Cityja, koji prima 33.000 gledatelja.

Hrvatska vodi na ljestvici skupine sa 13 bodova, Slova훾ka je druga sa 10 bodova, Ma휃arska ima devet, a Wales sedam bodova, ali i utakmicu manje. Na za훾elju je Azerbajd탑an s jednim bodom.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Themes
ICO