logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

Napali Bolta u klubu! 'Njih 30 ubijalo Boga jedni u drugima'

Najboljeg atletičara svih vremena Usaina Bolta napali su u u noćnom klubu u Londonu, javljaju engleski mediji! Bolt se zabavljao u noćnom klubu 'Toy Room' prije nego se u se on i njegovih petorica prijatelja 'zakačili' sa sedam Istočnih Europljana, piše The Sun.

Brzo se rasprava preselila na ulicu ispred kluba, a onda je nastala masovna tučnjava u kojoj je sudjelovalo 30 mangupa, navode izvori. Udaralo se šakama i nogama, nije se štedjelo nikoga.

Usain Bolt u noćnom klubu prije incidenta

- Nevolja se pojavila nakon što su izašli na ulicu. U sekundi su 30-orica ubijala Boga jedni u drugima. Usain je udario lika da bi obranio frenda. Sve se izdogađalo jako brzo. Tek što su se strasti smirile, počeli su se tući svi međusobno 1 na 1. Bilo je prilično zastrašujuće i mislio sam da nikad neće prestati - rekao je neimenovani izvor The Sunu.

Također, Usain je snimljen kako stoji pored prijatelja, rukom oko njegova ramena. Nekad najbolji sprinter svijeta, svjetski rekorder na 100 i 200 metara te osvajač osam olimpijskih zlatnih medalja odvlačio je kompanjona iz tučnjave.

- Ma bila je ludnica. Ne mogu vjerovati da nitko nije ozlijeđen s obzirom koliko je udaraca bilo, bacanja na pod i cipelarenja. Na kraju su napokon pronašli lika koji je sve započeo, Bolt ga je pribio uz auto i čini se da su uspjeli sve riješiti.

- Bolt je smirivao strasti svima, bio je mirotvorac i ubrzo je posjeo prijatelja u taksi prije nego je svatko otišao svojim taksijem. Bilo je to oko 3 ujutro.

Londonska policija je zaprimila poziv.

- Službenici su dobili poziv i otišli su na mjesto događaja u 3.10 sati ujutro. Na licu mjesta nisu zatekli osumnjičene - javili su se iz policije službenim priopćenjem.

Themes
ICO