Croatia

Natjecatelji stigli na farmu: Šokirali se stanjem imanja i izabrali prvog gazdu

Osamnaestero natjecatelja stiglo je na farmu te su time i službeno postali farmeri šeste sezone najgledanijeg reality showa u Hrvatskoj. Nova sezona donosi brojna iznenađenja, a s prvim su se farmeri susreli već prvog dana, i to - onim neugodnim. Farmu su zadesile brojne nedaće, poharale ju nevrijeme, suše, požari, stoga treba jake i vrijedne ruke koje joj mogu vratiti stari sjaj. Ima li takvih među ovih osamnaestero natjecatelja, ostaje nam doznati.

nova sezona Najmlađi kandidati u 'Farmi' do sad!

Prije dolaska na farmu, natjecatelji su morali proći niz izazova koji su u konačnici iznjedrili i prvog gazdu šeste sezone Farme – Franu Ćorića. Dočekao ih je voditelj Davor Dretar Drele koji je svakome od njih ponudio da iz jutene vrećice uzme jedan kamenčić, od 18 njih, samo su se dva bojom i oblikom razlikovala od ostalih. Njih su izvukli Štefica Rožanković i Srećko Vučić, pa ih je tako sudbina odredila za vođe timova.

Starta 16. rujna Na Farmu stiže 18 kandidata i prvi zadatak im je preživjeti katastrofu

„Uvijek je bilo na meni da sam nosila tim i vodila tim rada i organizacije.“ kazala je Štefica koja je u svoj, crveni tim odabrala Mateja Margarina, Jasmina Kunišinca, Editu Ptičar, Franu Ćorića, Anicu Orehoci, Sašu Vujnovića, Mateju Jambreković i Maju Milišić dok je Srećko u svoj žuti tim odabrao: Luciju Bujdo, Kristinu Kesoviju, Đurđu Smoljanović, Maju Puticu, Roberta Levaka, Juricu Belamarića, Ozrena Tkalčevića i Ivana Mrkocija.

Anamarija Džambazov Skandalozna sudionica realityja potrošila je nasljedstvo i sudjelovala u seksu u troje

Prvi izazov bio je osposobiti zaprežna kola pomoću alata koji su se nalazili sa strane te istovremeno natovariti na kola sijeno iz bala. Nakon što su to učinili, crveni i žuti tim predvođen Šteficom i Srećkom, krenuo je označenom cestom prema potoku gdje su potom trebali sijeno ukrcati na čamac i doći do sljedećeg punkta, iskrcati sijeno na veliku vreću i dovući ga do cilja. Iako su na početku izazova malo kaskali za crvenima, Srećkov tim do cilja stigao je prvi. Uslijedilo je vaganje slame koje je pokazalo da je Štefičin tim s početnog punkta prenio veću količinu sijena te su izazov završili kao pobjednici i plasirali se u daljnji krug natjecanja. „Imala sam osjećaj da ćemo pobijediti i to smo uspjeli.“, ponosna je bila Štefica na svoj tim.

Football news:

Juventus wanted to swap Ramsey for Ntombela. Tottenham refused
Klopp on players who have played less than 5 matches: They will receive a gold medal. If you are not from the Premier League, something from me
Messi may move to Manchester City (Fox Sports)
Salihamidžić on the transfer San to Bavaria: It can make the difference in the game. Now we have top-level variability on our flanks
Cavani is close to a contract with Roma
Balotelli can move to Boca juniors
Rummenigge on Havertz: Bayern will not pull his transfer this year