logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Croatia

'Ona je bila sociopat i drago mi je da nije upoznala moju djecu'

Biografija slavnog glazbenika Eltona Johna (72) izazvala je veliku pažnju javnosti, iako još službeno nije u prodaji. Britanski mediji objavili su neke dijelove knjige, a između ostalog, Elton je pričao i o svojoj ovisnosti koja je od njega napravila, kaže, nasilno čudovište. 

Australia Premiere - London | Autor: Ian West/Press Association/PIXSELL

U TV emisiji 'CBS Sunday Morning' osvrnuo se i na vlastiti odnos s majkom koja je preminula 2017., a koji je podignuo puno prašine. Nije tajna kako je pjevač godinama bio u lošim odnosima s majkom i da nije imala razumijevanje za njegove životne odabire. 

BBC Radio 2 Live in Hyde Park
BBC Radio 2 Live in Hyde Park
OSVRNUO SE NA KRIZU Elton John komentirao Brexit: 'Već sam bolestan od toga...'

- Nikad nije voljela mog supruga Davida i nije nas mogla prihvatiti. Srećom nikad nije upoznala moju djecu jer bi ih kritizirala kao i sve druge. Nije mogla pronaći ništa lijepo u stvarima. Ona je bila potpuni sociopat - otvoreno je iznio svoj sud John. 

15th Annual Elton John AIDS Foundation An Enduring Vision Benefit - Arrivals | Autor: DS7/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.

Elton tvrdi kako ga je toksičan odnos s majkom uništio još u djetinjstvu te da je dugo razmatrao može li uopće izgraditi vlastitu obitelj tako 'oštećen'. Ipak, on i njegov dugogodišnji partner David Furnish (56) vjenčali su se 2014., čim je homoseksualni brak postao legalan u Velikoj Britaniji, a zajedno su još od 90-ih. Zajedno imaju dva sina koja su dobili uz pomoć surogat majke, Zacharyja Jacksona Levona (9) i Elijah Josepha Daniela (6).

POGLEDAJTE VIDEO: 

Themes
ICO