Croatia

Prevareni i ostavljeni: Marijan ulovio ženu u klinču sa susjedom, Jurica morao otkazati svadbu

Tužne životne sudbine i neslavno završene ljubavi obilježile su živote brojnih kandidata showa 'Ljubav je na selu'. Svoju nimalo ugodnu priču javno je ispričao i 26-godišnji Neven Landeka iz Opatinca kod Ivanić-Grada koji je djevojku sam ulovio u preljubu. I to nakon što se sakrio u prtljažnik automobila dok se ona išla naći s ljubavnikom.

 | Autor : RTL Foto: RTL

- Sumnjao sam da me vara, i drugi su mi govorili, ali nisam vjerovao dok se nisam sam uvjerio - kazao je Neven koji je sam odlučio krenuti u detektivski pohod ne bi li se uvjerio u svoje sumnje. Kad ju je ulovio 'na djelu' djevojka s kojom je do tada živio tri godine priznala mu je da ga je varala četiri mjeseca.

No, bilo je i gorih slučajeva. Jedno takvo doživio je 69-godišnji Marijan Ceravac koji je više od pola svog života proveo u Americi. Iza njega je, kako kaže, bogato životno iskustvo. Vozio je B. B. Kinga, Sylvestera Stallonea, Arnolda Schwarzeneggera, Oprah Winfrey... Veliki je ljubitelj žena, a pred matičara je stao tri puta. Prvi puta u bračnu luku uplovio je sa Slovenkom koju je jednom prilikom uhvatio u svom krevetu sa susjedom. - Jako me je pogodilo. Kad dođeš doma i nađeš susjeda u svojoj kući. Nije mi baš pasalo. Jednostavno smo se rastali - rekao je Marijan. Drugi put oženio je Kineskinju koja je preminula 2015. godine. - Fali mi jako i dan danas. Ali trebam ići dalje, ne mogu tako živjeti - kaže Marijan koji je i treći puta stao pred matičara i to sa ženom iz BiH.

 | Autor : RTL Foto: RTL

Korak do vjenčanja bio je i Jurica Živoder iz Pokleka kod Samobora. Električar koji voli životinje i uživa u vrtlarstvu pred oltar je trebao stari prošle godine. Sve je bilo pomno isplanirano, kum mu je trebao biti najbolji prijatelj Drago, no u posljednji tren sve je otkazano. - I dalje smo dobri prijatelji, nema tu zamjerki. Nije išlo. Niti ja krivim nju, niti ona mene. Takav je život - kaže Jurica koji planira ostati živjeti u svom selu i ne pada mu napamet otići iz njega čak ni ako je njegova djevojka iz drugog sela.

 | Autor : RTL Foto: RTL

Sreće u ljubavi nije imao ni Zoran Mudri iz Macineca. Prije 17 godina preživio je tešku prometnu nesreću kada je sletio vozeći više od 190 kilometara na sat. Tjedan dana je bio u komi s teškim ozljedama glave, a gotovo mjesec dana nakon toga proveo je u bolnici.Četiri mjeseca bio je nepokretan, a to je očito bilo previše za njegovu tadašnju djevojku s kojom je bio 5 godina u vezi. Kad je nastradao djevojka ga je ostavila, a on unatoč tome nije izgubio vjeru u ljubav. - Od onda sam dosta razočaran. Problem s današnjim curama je taj što previše biraju dečke koji nešto imaju, koji voze dobra kola, imaju dobru plaću. Da previše ne rade, ali da dobro žive - govori Zoran koji traži pametne i normalne djevojke.

 | Autor : RTL Foto: RTL

HRVOJE HORVAT Mile Kekin sa "sretnim ljudima" nakon Škorinih "ljudi čudnih imena"
Davor Bernardić
Davor Bernardić
BUNT PAPIRA Nakon duela urnebesne reakcije gledatelja na društvenim mrežama ne prestaju
Damir Kedžo
Damir Kedžo
ne ide na eurosong Nakon odluke HRT-a, Damir Kedžo otkrio planira li ponovno na Doru

Football news:

Maurizio Sarri: One day, Higuain needs to be pampered, the other-nailed to the wall
Captain Huesca's armbands-a textbook on the history and geography of Spain
Barcelona denied organizing attacks on its players in social networks
Rangnick will combine work of the head coach and technical Director in Milan
Veron-Messi: If you want to come to Estudiantes, the ten is yours!
World champion-1970 Tostao: Only a hybrid of Ronaldo and Messi can be compared to Pele
Diego Simeone: real get more penalties because of VAR, because they attack more