Croatia

PROBLEMI SE NAGOMILALI: ‘Očito se moramo naviknuti da više ništa nije normalno’

Photo: Profimedia

Odgode zbog koronavirusa u hrvatskom prvenstvu dovele su do tog da su pro큄log vikenda odigrane samo dvije od predvi휃enih pet utakmica. Kad se dodaju odgode i zbog europskih obveza klubova, kalendar ima dosta zaostataka, no oni bi se trebali po훾eti nadokna휃ivati ve훶 ovog tjedna.

Povjerenik prvoliga큄kog natjecanja Josip Brezni je u razgovoru za HTV otkrio da 훶e se u srijedu igrati utakmica Slaven BelupoLokomotiva iz 큄estog kola, koja je bila odgo휃ena kako bi Lokomotiva mogla usmjeriti svu pa탑nju na utakmicu protiv Malm철a u tre훶em pretkolu Europske lige.

Lokomotivu je u me휃uvremenu pogodio koronavirus zbog kojeg pro큄log vikenda nisu mogli igrati protiv Hajduka, no Brezni najavljuje da 훶e u srijedu biti na terenu u Koprivnici.

‘Na탑alost, o훾ito se moramo naviknuti na to da vi큄e ni큄ta nije normalno i da je normalno da imamo ovakve situacije. Za sada nije problem’, rekao je Brezni.

‘Ukoliko bi se dogodio neki ja훾i prekid ili puno vi큄e odgo휃enih utakmica, moglo bi se intervenirati u kalendar i primjerice smanjiti zimsku stanku’, dodao je prvoliga큄ki povjerenik za HTV.

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

I would sell Messi in the summer. Economically, it was desirable. Acting President of Barca Tusquets on the crisis
Lopetegui about 0:4 with Chelsea: They deserved to win, but the gap in the score was excessive
Premier League clubs will no longer be able to sign players under 18 due to Brexit
Pirlo about 3:0 with Dynamo Kiev: I'm happy. Juve must always play to win
Giroud on possible departure from Chelsea: Let me enjoy the win, I scored 4 goals. Then let's see
CSKA's last home game in the Europa League. Finally win?
Casillas-Ronaldo: just 750 goals? You can do better 😏