Croatia

Produljuje se valjanost pokaza za vlak, javite se u najbližu ZET poslovnicu

Oni s godišnjim kuponima ZET-HŽ ostvaruju pravo na produljenje valjanosti razmjerno broju dana obustave prijevoza.

Novi vlakovi
Novi vlakovi

Foto: HŽ PP

Oni koji su imali valjani mjesečni kupon ZET-HŽ u travnju, a nisu ga mogli koristiti za vrijeme obustave javnog prijevoza zbog epidemije koronavirusa, moći će produljiti negovu valjanost počevši od srijede, 1. srpnja, poručuju iz ZET-a. Pokazi će se produljiti razmjerno broju dana obustave, a kako bi ostvarili navedeno produljenje, korisnici se trebaju javiti na bilo koje prodajno mjesto ZET-a gdje će im se izdati odgovarajuća potvrda.

DVOSTRUKI KRITERIJI VIDEO Vozili se u vlaku za Zagreb bez maski, a policija je zbog iste stvari nedavno uhitila putnika


- Oni s godišnjim kuponima ZET-HŽ ostvaruju pravo na produljenje valjanosti razmjerno broju dana obustave prijevoza. Korisnici godišnjih kupona na Pretplatnoj karti obavezni su u mjesecu isteka, a najkasnije do dana isteka godišnjeg kupona osobno se javiti na bilo koje prodajno mjesto ZET-a, gdje će im se produljiti valjanost kupona izdavanjem odgovarajuće potvrde. Godišnji kupon na Pretplatnoj karti bit će produljen od dana prestanka valjanosti aktivnog godišnjeg kupona, razmjerno broju dana obustave prijevoza -kažu u ZET-u i dodaju da je prilikom preuzimanja potvrde potrebno priložiti ZET pretplatnu kartu i pripadajuću HŽ markicu. Napominju i da nije moguće umjesto produljenja dobiti povrat novca.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Football news:

Barcelona denied organizing attacks on its players in social networks
Rangnick will combine work of the head coach and technical Director in Milan
Veron-Messi: If you want to come to Estudiantes, the ten is yours!
World champion-1970 Tostao: Only a hybrid of Ronaldo and Messi can be compared to Pele
Diego Simeone: real get more penalties because of VAR, because they attack more
Wolves again among the top (above Arsenal and Tottenham): include superpowers in the second half, do not carry iron and recover using NASA technology
Nemanja MATIC: There is a great camaraderie at Manchester United. It will be an honor to achieve a lot with this team