Croatia

U NOVOM BROJU TJEDNIKA 7DNEVNO ČITAJTE! Drama djevojke Dragana Kovačevića: Dajana Šošić maknuta iz Dnevnika HTV-a!

Novi broj naj훾itanijeg politi훾kog tjednika,혻7dnevno, u prodaji je od petka 25. rujna, a u njemu 훶ete ponovno mo훶i pro훾itati혻intrigantne i zanimljive pri훾e te politi훾ke analize iz zemlje i svijeta!

Donosimo sve o drami djevojke Dragana Kova훾evi훶a. Dajana 힋o큄i훶 maknuta je iz Dnevnika HTV-a.

훻itajte sve o ne훶aku Ankice Tu휃man koji preuzima JANAF. General Stjepan Adani훶 naslijedio je Dragana Kova훾evi훶a.

Da je policija 8. studenog privela Kova훾evi훶a i njegove goste iz Kluba, Miroslav 힋koro bi danas bio predsjednik! U tjedniku 7dnevno pro훾itajte i za큄to!

Nova heroina desnice podigla je kaznenu prijavu! Karolina Vidovi훶-Kri큄to odlu훾ila je zgaziti Miranda Mrsi훶a.

Donosimo poslovnu ispovijest najpoznatijeg naftnog lobista! Davor 힋tern: Za propast INA-e kriv je brat Mate Grani훶a.

Umirovljeni pilot Ivan Selak radi za 큄vedski Saab.

Strahote uz granicu! U BiH prodaju djecu migranata za va휃enje organa i prostiticiju!

Uz sve to, tu su i brojne druge zanimljive teme, kao i na큄a tjedna kuharica u kojoj 훶ete prona훶i inspiriraju훶e recepte za ru훾ak koji 훶e odu큄eviti i najzahtjevnija nepca.

Svoj primjerak potra탑ite na svim kioscima ve훶 ovaj petak i saznajte sve ono o 훾emu se drugi ne usude pisati! Ako ne stignete do kioska petkom i 탑elite osigurati svoj primjerak koji 훶e vam sti훶i na ku훶nu adresu, to mo탑ete u훾initi tako da se혻pretplatite na najprodavaniji politi훾ki tjednik u Hrvatskoj, 7dnevno.

PRETPLATITE SE I U힋TEDITE 50%. KONTAKTIRAJTE NAS NA BROJ 099/4379-116, MAILOM NA혻[email protected]혻ILI혻ISPUNITE FORMULAR.

Foto: 7dnevno

Komentari odra탑avaju stavove njihovih autora, ali ne nu탑no i stavove portala Dnevno.hr. Molimo 훾itatelje za razumijevanje te suzdr탑avanje od vrije휃anja, psovanja i vulgarnog izra탑avanja. Portal Dnevno.hr zadr탑ava pravo obrisati komentar bez najave i/li prethodnog obja큄njenja.

Football news:

Increasing selfishness and greed is the last thing the world needs right now. UEFA Vice-President on the European super League
Juve responded to Barca Pro 🐐 : We will bring you a real one at the camp Nou
Lampard thinks Messi is better than Ronaldo: I Choose Lionel because of pure, natural talent
He really wanted to play football, but he knew that he would not become a professional. Then he wrote a book about his favorite game
Structurally, Juve and Barcelona are very similar. Koeman won the case, and Pirlo smartly explained the tactics after the match
Alex telles has contracted the coronavirus
Dietmar Hamann: Manchester City have reached the ceiling under Guardiola. He is still in charge thanks to his achievements at Barca