Croatia

VIDEO: SVI PRIČAJU O ČOVJEKU S NEOBIČNOM MASKOM KOJI STOJI IZA SRPSKE PREMIJERKE Riječ je o proizvodu naših istočnih susjeda

Muškarac koji je stajao iza srpske premijerke Ane Brnabić prilikom posjeta Znanstveno tehnološkom parku izazvao je pozornost javnosti zbog neobične zaštitne maske koju je imao na licu.

 

Ivan Rakonjac, direktor Fonda za inovacije je na licu imao zelenu masku za višekratnu upotrebu. Radi se o srpskom proizvodu koji ima više vrsta filtera pa tako štiti od mikročestica, zagađenja, ali i virusa. Masku je moguće sterilizirati i koristiti i do tri mjeseca, a njezin je tvorac Nikola Krstić iz Beograda, piše Nova.rs.

Nova vrsta zaštitne maske je nazvana 'Life mask', a stvorena je kroz jedan od projekata financiran od strane Fonda za inovacijske djelatnosti.

Football news:

Zaa from crystal Palace showed racist threats from the instagram account. The police detained a 12-year-old (!) schoolboy
Ole Gunnar Solskjaer: no One wins alone, unless you're Maradona
Ocampos on Messi: you Look at him as a God, but he is real. Leo helps the players
Solskjaer on the martial-Rashford-Greenwood trio: Nothing new for Manchester United. Remember Ronaldo, Rooney and Tevez?
Josep Bartomeu: Barcelona have won La Liga 8 times in 11 years. Historic achievement
Lineker on the CAS decision on Manchester City: it's Hard to know what will happen to the FFP rules after this
Holand's busy holidays: first I sawed trees with my father, then I had a fight with a security guard at a night club