logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

2 évet kaphat Pásztor Anna bicskás zaklatója

Erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatással vádolja az ügyészség azt a 40 éves férfit, aki augusztusban  egy késsel a cipőjében próbált meg az Anna & the Barbies énekesnőjének közelébe férkőzni a zenekar Budapest Parkban adott koncertjén.

Budapesti IX. Kerületi Ügyészség közleménye szerint a férfi jelenleg is letartóztatásban van, ha pedig elítélik, akkor 2 évig terjedő szabadságvesztést is kaphat. 

Korábban beszámoltunk róla, hogy P. J. először 2017. novemberében vette fel a kapcsolatot az énekesnővel, akit 2018. februárjától rendszeresen, visszatérően bántalmazással fenyegető üzenetekkel bombázott. Mikor Pásztor Anna blokkolta őt, másik Facebook-profilról próbálkozott, és jelezte felé, hogy a parkos koncerten megkeresi. Piros nyelű bicskáját a cipőjében csempészte be a koncert helyszínére. Erről azt mondta, hogy senkit nem akart vele megtámadni, étkezéshez volt szüksége a bicskához. 

Themes
ICO