Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Botrány a levegőben: az internetet és az emberek hitetlenségét okolta a járvány kitöréséért egy nő

Herendi Gábor leforgatta a filmen belüli filmet, aminek elhangzó mondata szállóigévé vált.

A Valami Amerika című film első részében merült föl először a Bűnös Város ötlete. Persze ott még csak a kitalált karaktereknek volt közük a projekthez, ugyanis a sztori szerint Tamás, a reklámfilmrendező (Pindroch Csaba), Ákos, a marketingigazgató (Szabó Győző) és öccse, András (Hujber Ferenc) e miatt a filmterv miatt álltak össze. Találtak is maguknak egy producert (Szervét Tibor), aki elhitette velük, hogy beszáll a költségekbe, ha a finanszírozás felét előteremtik. Amikor ezt megoldották, a producerről kiderült, hogy egy szélhámos, és lelépett a pénzzel.

Majd jött a Valami Amerika második része, aminek az elején megtudjuk, hogy András lottónyereményéből sikerült leforgatni Tamás szerelemprojektjét, így a Bűnös Város megszületett. Kapunk is belőle egy percnél is rövidebb részletet, a zárójelenetet: fekete-fehér kép, egy búzamezőn siklik a kamera, majd beleütközik egy szereplőbe, aki kimondja az azóta szállóigévé vált mondatot.

Ez egy bűnös hely, ez egy bűnös város.

A filmen belüli film hatalmas nagy bukás lett, viszont annál nagyobb poén, hogy a Valami Amerika rendezője, Herendi Gábor valóban leforgatta. A Bűnös Város egyelőre fizetés ellenében online érhető el.