Hungary

Csak az anyag több mint 300 ezer forintba kerülhetett Várkonyi Andrea esküvői ruháján – itt vannak a részletek!

Újabb részletek derültek ki az év legnagyobb szabású esküvőjéről, Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc múlt heti nagy napjáról. 

Csak az anyag több mint 300 ezer forintba kerülhetett Várkonyi Andrea esküvői ruháján – itt vannak a részletek!

A kép csak illusztráció! Fotó: Pixabay

A Blikk számolt be róla, hogy a műsorvezető egy klasszikus, mégis modern ruhában mondta ki a boldogító igent, amely több mint egy hónapig készült. Andrea a közösségi oldalán osztott meg képet a nagy napról, amely minden bizonnyal a ceremónia után készült. 

A lap megkérdezte Herczeg Zoltán divattervezőt is, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen esküvői ruha. Ezt válaszolta Herczeg: 

Biztos voltam benne, hogy magyar tervező készítette a ruhát. Amennyiben külföldről hozatták az anyagot, akkor olyan 50-100 ezer forint körül lehetett métere, de határ a csillagos ég. Legalább kellett 5-6 méter anyag a ruhához, ám a készítés során a tervező nem minden esetben avatja be a megrendelőt abba, mennyibe kerül az anyag, csak a végösszeget mondja el (...).

Mészáros Lőrinc öltönyéről pedig elmondta:

Klasszikus diplomatakék, elegáns darab, amely tökéletesen áll rajta. Nehéz lenne megmondani, nagy divatházból való-e, bár annyira passzol rá, hogy valószínűbb, hogy rá tervezték. Itt is nehéz megmondani a pontos árat, de ha tippelnem kéne, csak az anyag legalább 300 ezer forintba került."

Forrás: Blikk.hu

Címlapkép: Fem3

Football news:

Dani Alves: If Barcelona thinks they need me, it's a matter of one call. I can still be useful
Lewandowski wants to move to Real Madrid. He will ask Bayern for a transfer (As)
Sarri about the calendar: Football is no longer a sport, but a show from which they are trying to squeeze as much money as possible
Calvert-Lewin is Arsenal's main target for the summer. Lacazette and Nketiah will leave for free
Tuchel about Newcastle: A new contender for the title. The Premier League is the most difficult league in the world, and it is getting more and more difficult
The director of Barca about Dembele and Roberto: They want to stay, but the club has to adjust salaries. This complicates the negotiations
Benzema on the Golden Ball: I have done a lot in the last 3-4 years and I continue to play at a high level