logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Elhunyt nagymamájáról írt dalt az X-Faktor rappere – Markovics Kristóf elsírta magát, a mentorokat is meghatotta

– Szegény mamám nagyon beteg volt. Édesanyám tizenhét évig ápolta őt, mindennap mellette volt, és bármit kért a mama, azt anya megtette – mondta lapunknak Kristóf. – Édesanyám ezért nem is tudott dolgozni, hiszen minden idejét vele töltötte. Mamával nagyon közel álltunk egymáshoz, 17 évig éltünk együtt, nagyon szeretett.

A fiatal rapper nagymamája júniusban hunyt el, ez nagyon megviselte az egész családot, különösen Kristófot. Az RTL Klub tehetségkutatójának mentorházas versenyzője nehezen beszél az érzelmeiről, ám úgy érezte, segít a gyász feldolgozásában, ha a nagymamájáról ír egy dalt.

Kristóf nem bírta könnyek nélkül, elsírta magát a produkcióját követően /Fotó: RTL Klub

Eddig nem igazán tudtam erről beszélni, és nem is akartam. Ám egyfajta terápiának is jó volt, hogy megírtam a szöveget, és azt gondolom, méltó emléket állítottam a mamának ezzel. Láttam a mentorokon, hogy őket is nagyon megérintette a dal, rajtam pedig eluralkodtak az érzelmeim, és ahogy befejeztem a dalt, elsírtam magam – mesélt Kristóf, aki annyira elérzékenyült, hogy könnyeit törölve kellett elhagynia a stúdiót.

A fiatal rappert mentora, ByeAlex (35) nem vitte egyenes ágon az élő show-ba, Ruszó Tibivel (16) együtt kollégáira bízta őket, ám Gáspár Laciék végül nem őt választották, így számára véget ért a verseny.

– Csalódott vagyok, de így is hatalmas élmény volt az X-Faktor. A rappelést nem hagyom abba, és az élet is folytatódik – mondta Kristóf, aki azt is elárulta, miért kezdett el dalszövegeket írni.

– Az első nagy szerelem volt, ami elindította a szövegírást. Nagyon csalódott voltam, ezért kezdtem el írogatni, ebből megszülettek a dalszövegek – mesélte a rapper.

Édesapja után ő is rendőr lenne

Kristóf honvéd középiskolába jár, ám még nem döntötte el, hogy később a katonai vagy rendőri pályára lépjen-e.

– Apa rendőr volt, és eljátszottam a gondolattal, hogy egyszer én is az leszek – mondta Kristóf.

Themes
ICO