Hungary

Elrajtolt a 12. Arany Medál-díj szavazása

A koronavírus-járvány ellenére idén is kihirdetik az Arany Medál-díj nyerteseit. A közönségdíj szavazási időszaka vasárnap indult, és mintegy hat héten keresztül, december elsejéig várják a voksokat. 

Az Arany Medál-díj 2008 óta működik, az elmúlt évek folyamán évi több százezer szavazat alapján kerültek ki a díjazottak. A szervezők remélik, hogy a szavazók érdeklődése idén sem hagy alább, szeretnénk még több szavazót üdvözölni az Arany Medál-díj felfelé ívelő történetében – írják az Indexnek eljuttatott közleményükben. Idén a decemberi díjátadót megelőzően továbbra is olyan színművészekre, rendezőkre és írókra lehet voksolni hat kategóriában, akik az évben közreműködtek hazai film vagy színdarab létrejöttében, illetve önálló kötetet publikáltak. 

A voksokat az alábbi kategóriákban várjuk:

Szavazni e-mail címen keresztül, az aranymedaldij@gmail.com címen lehet, vagy személyesen Budapest VII. kerületében, Erzsébetvárosban található Bethlen Téri Színházban vagy a debreceni Apolló Moziban kihelyezett szavazóurnába. A díjátadót ezúttal is a Bethlen Téri Színházban rendezik meg, az állandó háziasszony Juhász Anna irodalmár, kulturális menedzser lesz. 

Football news:

Fans booed the kneeling Millwall and Derby players
Guardiola on the Premier League: Everyone can win against everyone. Manchester City must do simple things better
Zidane Pro 1-0 with Sevilla: a well-Deserved win. Real Madrid have character
Guardiola has played 700 games in his career as a coach: 507 wins, 111 draws and 82 losses
De Bruyne has 14 assists in 2020. Most of all in the Premier League
19-year-old midfielder Sevikyan made his debut for Levante in La Liga. He is a pupil of Lokomotiv
Barca Director Amor: Messi gave a lot to the club, and the club gave a lot to Leo. I hope he finishes his career here