logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Emberi láb feküdt az úton Mezőlaknál

Épp kereket akart cserélni egy defektet kapott autós Mezőlaknál, amikor döbbenetes dologra lett figyelmes: egy emberi lábat talált az út melletti fűben. Egyelőre nem tudni, hogy és miért került a testrész az útra, ahogy az sem, kihez tartozik.

Emberi láb feküdt az úton Mezőlaknál

Azonnal értesítette a rendőrséget, akik keresőegységekkel és kutyákkal vonultak a helyszínre, de több testrészt vagy maradványt nem találtak a helyszínen, csak egy zoknit és egy 39-es méretű munkavédelmi bakancsot.

Az esetről az RTL Klub Híradója számolt be, nekik nyilatkozott a város polgármestere is, aki szintén kiérkezett a kukoricáshoz:

"Ez egy lábszár, egy térd alatti rész, aminek a lábfej része épp volt teljesen. Bejelentés nem érkezett, nem tudunk róla, hogy valaki hiányozna a településen" – mondta Nagy Gábor, hozzátéve: a közelben két gyár is üzemel, ahol több külföldi munkás is dolgozik. Előfordulhat, hogy onnan tűnt el valaki.

A nyomozás nagy erőkkel folyik az ügyben, ám egyelőre nem tudni, kihez tartozik a megtalált végtag. A rendőrség most a helyi munkásszállók és üzemek dolgozóival veszi fel a kapcsolatot. Egyelőre semmi jel nem utal bűncselekményre.

Blikk

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO