Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Filmes lett a VV 3-ból megismert Leo, akinek a mostani játékosokról is megvan a véleménye

Képernyőfotó 2022-11-27 - 18.13.22.png

Bizonyára sokan emlékeznek még a ValóVilág 3. dobogósára, Leora, azaz Nagy Zsoltra, akivel nagyot fordult a világ a műsor óta eltelt 18 évben. Az egykori valóságshow-szereplő most az RTL Reggeli műsorának vendége volt, ahol az új széria indulása kapcsán elárulta, ugyan nem követi kifejezetten figyelemmel a műsort, de megvan a véleménye az aktuális villalakókról. Mint mondta, nagyon átformálódott a játék az elmúlt közel 2 évtizedben, hiszen ők anno társaival kalandvágyból, a kitörési lehetőség miatt jelentkeztek a műsorba, ám a mostani évad szereplőit már más motiválja.

„Azt gondolom, hogy azért jelentkeznek az emberek, hogy hülyét csináljanak magukból, direkt, mert az menő. Ebből tudnak érvényesülni” – kezdte Leo, aki szerint anno a legdurvább dolog sem volt olyan extrém, mint most a legenyhébb, ráadásul a szereplők beszédstílusával sem tud egyáltalán azonosulni.

Ennek ellenére belátja, az ő évada sem volt „kultúrsokk”, de mély nyomot hagyott az emberekben – legalábbis ezt bizonyítja, hogy mind a mai napig felismerik őt az utcán, bár már jobb szereti, ha VV Leo helyett inkább máshoz kötik őt. Hosszú ideje ugyanis természetfilmesként dolgozik, amely már kiskora óta foglalkoztatja őt. Külföldön is forgatott már, neve pedig egyre ismertebb a szakmában.

Érdekes párhuzam, hogy egyébként az évada nyertese, Milo is hasonló szakmát választott magának, dokumentumfilm rendező lett.