Hungary

Folytatódik az Újratervezés program

Október 1-jétől startolnak a struktúraváltó és átképző informatikai alapképzések az Újratervezés programban. A résztvevők Java-programozó, Webfejlesztő-frontend, tesztelő- vagy üzemeltetőképzés közül választhatnak az ujratervezes.nive.hu oldalon – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

A képzéseket négy képzőhely biztosítja, így a tanulók a képzések mellett a felnőttképzők közül is választaniuk kell az államilag támogatott struktúraváltó vagy átképző informatikai képzéseken.

A legjobbak számára folytatódik az Újratervezés program

Az ingyenes informatikai képzést közel kilencezren teljesítették, rájuk újabb vizsga vár jövő héten – tudta meg az Index.

azok vehetnek részt, akik sikeresen teljesítették az Újratervezés program május 25-én indított, ingyenes, 8 hetes alapozó informatikai képzését és az azt követő képességeket és idegen nyelvi ismereteket mérő kompetenciateszten is magas pontszámot értek el.

A felnőttképzésen résztvevők szeptember 1-jétől diákhitelt igényelhetnek a képzések finanszírozására és a megélhetési költségeik fedezésére, a hitel mértéke százezer forinttól 1,2 millió forintig terjed.

A gazdaságvédelmi akcióterv részeként május 25-én indult Újratervezés programra

61 977-en jelentkeztek, közülük 8871-en teljesítették sikeresen a záróvizsgát.

Football news:

Troy deeney: I was called a black asshole, and social media said it wasn't racist. Do companies even want to change this?
Miralem Pjanic: Sorry didn't trust the players at Juventus. It's a shame when people are judged incorrectly
Wenger on why he didn't mention Mourinho in the book: he Didn't want to talk about Jose, Klopp or Pepe because they are still working
The perfect project to lose money. An idea for dreamers. Tebas on the European Premier League
The Catalan authorities refused to postpone the referendum on a vote of no confidence in Bartomeu. It will be held on November 1-2
La Liga President on Messi's departure: It won't be a drama for us. And his reputation will suffer
Ronaldo is a fan of the UFC. Rooting for Khabib, training with Conor, signed up for all the top fighters