Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Hadházy szerint ez már tényleg beteges: Orbán szülőfalujába a kisvasút mellé 1,5 milliárdért építenek hatalmas hidat

Maga az építkezés egymilliárdba kerül, a munkát természetesen Mészáros gyerekeinek cége, a Fejér- B.Á.L Zrt végzi. Természetesen egyetlen ajánlattevő közül “választották ki” őket – írja vasárnap délelőtti posztjában a független parlamenti képviselő.

Hadházy szerint ez már tényleg beteges: Orbán szülőfalujába a kisvasút mellé 1,5 milliárdért építenek hatalmas hidat

Fotó: Facebook

Ez már tényleg beteg: a felcsúti kisvasút megállója mellé MÁSFÉL MILLIÁRDÉRT ÉPÍTENEK EGY ÓRIÁSI VASBETON HIDAT, HATALMAS ÉTTERMET ÉS KILÁTÓ TERASZT (!)

- írja a korrupcióvadász Hadházy Ákos független parlamenti képviselő legfrissebb posztjában.

Az ellenzék nemrég Zuglóban megválasztott képviselőjelöltje emlékeztet rá: pár éve csak egy kis patak folydogált itt nádassal, de 230 millió EU-pénzből csináltak egy kis mesterséges tavacskát, a szélén egy pár négyzetméteres szigetecskével.

Ez az a hatalmas látványosság, amire alapozva Felcsút 1.5 milliárdot kapott a falu turizmusának fellendítése végett

- jegyzi meg Hadházy.

Lehetne még sorolni a szürreális részleteket (pl az EU pénzt amúgy környezetvédelemre adták) , de ez a dolog tényleg annyira beteges abszurd, hogy nehéz szavakba önteni és a képek is csak részben adják vissza az élményt. Nem is tudom, a sok kivezényelt turistabusz miért nem került oda is. Többet megtudtak volna a rendszerről, meg hogy mit védenek meg éppen, mint Orbán uszító beszédéből. És legalább az életben egyszer lett volna utas a kisvonaton

- írta a vasárnapi posztban Hadházy.

Címlapkép: Facebook