Hungary

Hol nyit újabb éttermet a magyar McDonald's? Kiderült

A Progress Étteremhálózat Kft. egy gödöllői étterem mellett két további McDonald's-ot is nyitott, utóbbiakat egy speciális helyszínen, az osztrák határnál az M1-es autópálya mentén - számolt be a Portfolio.hu.

Az M1-es autópálya osztrák határhoz közeli pihenőhelyénél a két új étterem létesítése lassan másfél éves múltra tekint vissza, akkor sikerült tárgyalásokat kezdeményezni a területet bérlő Mollal. Ez az utolsó állomás, amikor még meg lehet állni tankolni, hazafelé pedig az első, azaz egy kiemelt európai, fő közlekedési út mellett helyezkedik el - mondta Scheer Sándor, a magyarországi Mekiket üzemeltető és boltokat tulajdonló Progress Étteremhálózat Kft. tulajdonosa a portálnak.

A tervek szerint három év alatt minden éttermet megújítunk. Az országos veszélyhelyzet mélypontján egy időre megálltunk, de most folytatjuk - fogalmazott az üzletember. A házhoz szállítás országos bevezetése már tavaly elkezdődött, a koronavírus-helyzet csak felgyorsította a folyamatot.

Expanzióban vagyunk, a két új M1-es étterem mellett 2020 elején nyitottunk Gödöllőn, és most építünk egy negyediket Békéscsabán, az optimista forgatókönyv szerint ott decemberben nyitunk.

A Progress 33 elnevezésű programunk keretében feltérképeztük az országot, a stratégiának megfelelően kiválasztottuk azokat a helyszíneket, ahol új éttermet szeretnénk építeni. Elsősorban olyan városokba megyünk, ahol még nincs éttermünk, ahol pedig már jelen vagyunk, folyamatosan figyeljük a vendégek visszajelzéseit, és akár újabb helyeket nyitunk - tette hozzá Scheer Sándor.

Football news:

Klopp on goalkeeper Kelleher's game with Ajax: Top, top, top, top
Manchester United, Tottenham and Chelsea are Interested in Brighton defender white
Red bull tore up Lokomotiv with a perfect variety of attacks. The stricken Loco didn't know what to do
The Spanish super Cup may not take place in Saudi Arabia, but in Spain
Goals by Zobnin, Kuzyaev and Skopintsev claim the title of best in November
Romelu Lukaku: one and a Half years at Inter are the best in my career
Bulykin on Loko's chances of reaching the Europa League play-offs: it Will be very difficult to do anything