Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Hugh Jackman már el is kezdte a felkészülést a Deadpool 3-ra

Ryan Reynolds és Hugh Jackman igencsak felcsigázta a rajongókat, amikor előző héten  bejelentették : a  Deadpool 3  2024-ben érkezik, ráadásul kettejük karakterének eszelős  összecsapását  ígérve.

Ugyan a film megjelenése még jócskán odébb van, ez nem állította meg az 53 éves Jackmant a felkeszülés rohamléptékű megkezdésben az ikonikus szerepére. Amennyiben pedig szeretnénk betekintést nyerni abba, hogy a színész milyen kimerítő programnak veti alá magát, amikor Logan szerepére készül, Mike Ryan személyi edzője a legalkalmasabb annak prezentálására. A sztáredző hozta ugyanis Jackmant formába még 2009-ben, amikor az X-Men kezdetek: Farkas forgatására készült. Ryan pedig nem viccelt, amikor a szerepre való felkészülésről nyilatkozott: „Egyik edzésről a másikra mindig valami újat tudok hozzátenni az egyenlethez. A foglalkozásaink bevált elveken alapulnak, de mindig megpróbálunk új ötleteket behozni.”

A színész sűrű időbeosztása miatt azonban néha nehéz volt beilleszteni egy-egy tréninget, így ez azt jelentette, hogy gyakran nagyon korán reggel edzettek. Ryan filozófiájának megfelelően reggel az első dolguk volt az edzés, mivel kutatások szerint azok az emberek, akik a délutánt választják, észrevehetően sokkal kisebb intenzitású edzéseket végeznek, mint azok, akik reggel. 

„Amikor Hugh reggel hatkor kezdte a forgatást, az azt jelentette, hogy hajnali négyre már az edzőteremben volt.” –nyilatkozta Ryan a szoros időbeosztásukról. Jackmant edzés közben itt tekintheti meg:

via (Ladbible)