Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Húszezer embert olthattak be egy német professzor saját fejlesztésű, illegális vakcinájával

Az oltásokat a lübecki repülőtér épületében adták be, amelyet a vagyonos orvos vásárolt meg korábban.

20 ezer embert olthattak be egy német orvos és milliomos saját fejlesztésű, illegális koronavírus elleni vakcinájával – írja a Bild alapján a Telex.

A német rendőrség még november végén lépett közbe, amikor Lübeckben két orvos az illegális oltóanyaggal kezdte beoltani az embereket. Az orvosok a Winfried Stöcker által kifejlesztett, klinikai tesztelésen át nem esett oltóanyagot adták be 107 embernek. Amikor a rendőrség megjelent a helyszínen, a sorban még közel hatszázan várakoztak.

Winfried Stöcker korábban a német hadsereg orvosa volt, jelenleg ismert milliomos vállalkozó. Az orvos állítása szerint a vakcinája elölt vírus tartalmaz, azaz olyan elven alapul, mint az influenza elleni oltás. A Bildnek azzal védekezett, hogy az orvosoknak jogában áll olyan készítményt előállítani, amelyről azt hiszik, segít az embereken.

Azóta kiderült, eddig már legalább 20 ezer ember kapta meg Németországban az illegális oltóanyagot. A beoltottak közül 2 ezret megfigyelés alatt tartanak, de semmilyen mellékhatás nem jelentkezett. Tíz ember az oltás ellenére megfertőződött koronavírussal.

A német államügyészség egy éve folytat nyomozást az orvos ellen embereken végzett illegális kísérletek gyanújával.