Hungary

Ikszelt a Győr, megőrizte a veretlenségét

A címvédő Győri Audi ETO KC 25-25-ös döntetlent játszott a francia Brest Bretagne otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában. A győriek így megőrizték veretlenségüket a BL-ben, már 40 mérkőzést játszottak le úgy, hogy nem kaptak ki. A ki tudja meddig tartó sorozat 2018 januárjában indult – írta a távirati iroda. 

Az első félidő egált hozott, 12:12-vel fordultak a csapatok. A második félidő elején a Brest egy 7-1-es sorozatot produkált. A franciák keze is megremegett, ezt kihasználva a Győr egy 4-0-s szériával felzárkózott. Az utolsó előtti percben egy gyors ellenakció végén egyenlített az ETO, majd a győzelemért támadhatott, de nem járt sikerrel. Az utolsó akciót a Brest is elrontotta, így mindkét csapat egy-egy ponttal gazdagodott. A mezőny legeredményesebb játékosa a házigazdákat erősítő szlovén Ana Gros volt, aki 15 lövésből tíz gólt szerzett. A győrieknél Lukács Viktória, Estelle Nze Minko és Anne Mette Hansen egyaránt négy találattal zárt.

    A jövő hétvégén szünet lesz a BL csoportkörében, az egy győzelemmel és két döntetlennel álló ETO legközelebb október 10-én lép pályára, amikor a dán Odense HB együttesét fogadja.

Football news:

Cuadrado on Juve: We have started the season slowly, but we have never lost
Is van de Beek better than Pogba? Bruno Fernandes? Also no. Evra on his words about the Manchester United rookie
Jose Mourinho: In my Real life, there were amazing attacking players, we built a team. Tottenham need balance
Umtiti became a vegan: Never felt so good. Lost three kilograms
Alisson on recovery from injury: I prayed a lot, spent 5-6 hours a day with physiotherapists
The VAR referee told the Barcelona - real match referee that Langle did not foul on Ramos. Catalans want to get audio
Frankie de Jong: we have to adapt to Messi. He is the best player in the world