logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary
An article was changed on the original website

Imádnivaló, cuki, édes, bájos, stb, stb képet osztott meg a királyi babáról Harry herceg és Meghan Markle

A tiszafüredi strandról rajtolt el vasárnap reggel az I. Tisza-tavi PET Kupa, hét hajóval, több tucatnyi kenuval és nagyjából száz civillel, akik azt tűzték ki célul, hogy a lehető legtöbb szeméttől tisztítják meg a tavat. A hőség mellett irtózatos mennyiségű szúnyog és bögöly kínozta a csapatot, de estére mindenki megérkezett épségben a tiszaszőlősi kikötőbe. Még épp időben, ugyanis a heves szélviharok azt jelzik, ezt az éjszakát esőben kell átvészelnünk.

A nap végi statisztika szerint egy nap alatt több mint 200 zsák szemetet szedtünk össze, ennek a negyede már össze van taposva, tehát máris mehet újrahasznosításra.

A mi hajónk, a Petúnia csapata ebből 36 zsáknyi hulladékot gyűjtött.

A zsákokba azonban nemcsak műanyag palackok kerültek, hanem

A hétfői szakasz Tiszaszőlőstől Tiszanánáig tart majd, ami azt jelenti, hogy 11 folyami kilométeren fogunk újabb csapást mérni a szennyezésre.

pet kupa 1.PNG
All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO