Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Itt az első közös fotó Alain Delonről és unokájáról

Robin Test Footage Scene
Robin Test Footage Scene
Robin Test Footage Scene

Fotó: Jamie Costa / Youtube

Jamie Costa színész a napokban töltött fel egy mindössze 5 perces videót a YouTube-ra „ROBIN Test Footage Scene” címmel, amelyben Robin Williams bőrébe bújt. Costa meggyőző hitelességgel és lenyűgöző pontossággal testesítette meg a hét éve elhunyt színészt. A videót csak négy napja publikálta, de már majdnem négy és fél milliós nézettséget produkált, aminek oka valószínűleg az, hogy játékával pár percre feltámasztotta Williamst, amivel megérintette a rajongók szívét.

A pár perces kisfilmben azt láthatjuk mikor Williams az Egy úr az űrből (Mork & Mindy) forgatásán megtudja a hírt, hogy jóbarátja, John Belushi drogtúladagolásban meghalt.

Az Oscar- és hatszoros Golden Globe-díjas Robin Williams 63 évesen halt meg, az elmúlt hét évben pedig többször felröppent a hír, hogy életrajzi filmben örökítenék meg emlékét, ám eddig mindig alaptalan pletykának bizonyultak ezek az információk. A Robin munkacím alatt leforgatott Costa videó viszont pár nap alatt olyan számokat ért el, ami megerősítheti a producereket abban, hogy a hollywoodi nevettetőről érdemes lehet filmet forgatni.