logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Kidőlt fák, leszakadt vezetékek maradtak a vihar után

Bács-Kiskun megye járt a legrosszabbul a mai időjárással, ott több helyen másodfokú riasztást adtak ki a zivatarok miatt.

A szél és a viharok miatt sok munkájuk van Bács-Kiskun megye tűzoltóinak – írta a Katasztrófavédelem.

Bócsán, az 54-es főút több szakaszán fák borultak az úttestre, megállítva ezzel a forgalmat. Nagybaracskán, a Szent István utcában a leszakadt elektromos vezeték az úttestre lóg, a település hivatásos tűzoltói az áramszolgáltató szakembereit is értesítették. Izsákon, a Szabadság téren egy fa dőlt egy személyautóra, a járműben senki nem tartózkodott

Az orgoványi Felsőjárás tanyán egy hatméteres akácfa dőlt egy lakóépületre, a helyi önkéntes tűzoltók megkezdték a munkát. Fülöpszálláson, a Székekpuszta tanyánál szintén egy kidőlt fa okoz gondot.

Bácsalmáson a tanyasornál a leszakadt villanyvezeték miatt kérték a település önkormányzati tűzoltóinak segítségét. A kiskunhalasi Tó utcában pedig egy lakóház kerítését törte össze egy kidőlt fa.

Az egységek folyamatosan hárítják el a károkat – írták.

(Képünk illusztráció.)

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO