Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Lehet, hogy Kadirov még sincs a halálán: Putyinnal tereferélt kedélyesen egy új propagandavideón

Azt viszont nem tudni, hogy a Kadirovról és Putyinról készült felvétel mikori.

„Különleges katonai műveletnek” nevezett nyílt háborút indított Vlagyimir Putyin Ukrajna ellen. A harcok 2022 február óta tartanak, a Nyugat fegyverszállításokkal és gazdasági szankciókkal nehezíti az oroszok előrenyomulását. Cikksorozatunkban minden fejleményről beszámolunk.

A Kremlben látogatta meg Vlagyimir Putyin orosz elnököt Ramzan Kadirov csecsen vezető. A találkozóról közzétett jókedélyű propagandavideó azt követően került ki, hogy Kadirovról nemrég azt híresztelték ukrán források, hogy a halálán van.

A hírt a csecsen elnök már korábban is igyekezett cáfolni: volt, hogy a Telegram csatornáján osztott meg magáról felvételt, amin az esőben sétál.

A Kreml által frissen közzétett videóval kapcsolatban felmerült, hogy nem tudni, pontosan mikor is készülhetett.

A Kreml szóvivőjét, Dmitrij Peszkovot utoljára szeptember 19-én kérdezték arról, hogy Kadirov valóban beteg-e, ő viszont akkor azt mondta, hogy az elnöki adminisztrációnak nem tartozik a feladatkörébe, hogy üzeneteket közvetítsen Kadirov egészségügyi állapotáról.

Korábban Putyinról is többször felmerült, hogy halálos beteg lehet, ezeket az értesüléseket azonban a Kreml érdemben soha nem kommentálta.