Hungary

Másfél millió forint értékű csempészcigit szagolt ki a NAV kutyája - videó

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársai Beregsuránynál egy autóban több mint 700 doboz, míg egy másikban csaknem 1 000 doboz adózatlan cigarettát találtak - írta meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Facebook-oldala.

Mindkét ukrán férfi Beregsuránynál akart belépni az országba.

Az egyik autó sofőrje két doboz cigarettáról nyilatkozott, de autóját a pénzügyőrök Donnával, a szolgálati kutyával is átvizsgálták.

Donna jelzésére, az autó küszöbeiben és az ülések mögött kialakított, csomagtérből nyíló rejtekhelyen csaknem egymillió forint értékű adózatlan dohányt találtak.

A másik jármű sofőrje is két doboz cigarettáról nyilatkozott, de Donna itt is jelzett.

Az autó műszerfalában, keresztgerendájában és hátsó lökhárítójában több mint félmillió forint értékű Heets dohányterméket találtak.

A pénzügyőrök a különböző dohánytermékeket, valamint a csempészetre átalakított autókat lefoglalták, és költségvetési csalás gyanúja miatt mindkét esetben feljelentést tettek.

Football news:

Dani Alves: If Barcelona thinks they need me, it's a matter of one call. I can still be useful
Lewandowski wants to move to Real Madrid. He will ask Bayern for a transfer (As)
Sarri about the calendar: Football is no longer a sport, but a show from which they are trying to squeeze as much money as possible
Calvert-Lewin is Arsenal's main target for the summer. Lacazette and Nketiah will leave for free
Tuchel about Newcastle: A new contender for the title. The Premier League is the most difficult league in the world, and it is getting more and more difficult
The director of Barca about Dembele and Roberto: They want to stay, but the club has to adjust salaries. This complicates the negotiations
Benzema on the Golden Ball: I have done a lot in the last 3-4 years and I continue to play at a high level