logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Megismételt választások: Szekszárdon egyelőre erősödött az ellenzék, Komlón nyert a Fidesz

Részeredmények a körzetekből.

Cikkünk folyamatosan frissül

Két szekszárdi körzetben van már eredmény. A 8. sz. választókörzethez tartozó 30. szavazókörben az ellenzéki Faragó Tamás fordított, 154-147-re nyert a kormánypárti jelölttel szemben, legutóbb 131-113 volt a fideszes jelölt, Szegedi Attila javára. Míg a 25. szavazókörben 164-104-re győzött Faragó, legutóbb 148-100 volt az eredmény. Szekszárdon két körzet eredményét támadta meg a Fidesz az egyikben 15, a másikban 16 szavazattal maradt alul a jelöltjük.

Amennyiben sikerülne fordítaniuk, úgy visszaszereznék a testületi többséget, amelye októberben az ellenzékhez került.

Komlóról származó információ,, hogy annyival győzött a város jelenlegi polgármestere a körzetben, hogy ezzel megtartotta címét.

Korábban írtuk:

A részvétel Szekszárdon nagyjából megegyezik az október 13-ián tartott választáséval, Komlón a 13. számú választókörzetben mintegy 15 százalékkal magasabb a részvétel, mint legutóbb. Akkor 506-an jelentek meg a szavazóhelyiségekben, míg most fél hétig 572-en.

Jászberényben ugyanakkor fél hétkor már elérte a 60,22 százalékot a részvételi arány. A városban önkormányzati választáson még soha nem volt ilyen magas ez a szám. Október 13-án végül a választók 43,81 százaléka járult az urnákhoz.

Themes
ICO