Hungary

Megműtötték a Golden State egyik legjobbját

Megműtötték az észak-amerikai kosárlabdaligában (NBA) szereplő Golden State Warriorsszal háromszoros bajnok Klay Thompsont, aki az orvosok szerint a 2021/22-es szezonra teljesen felépülhet Achilles-ín-szakadásából.

Az oaklandi klub szerdán este közölte, hogy a 30 éves bedobót Los Angelesben megoperálták, a beavatkozás a gárda információi szerint jól sikerült. A Warriors megerősítette, ami már a sérülés után is biztosra vehető volt, hogy a játékos a decemberben kezdődő új kiírásban biztosan nem lesz bevethető.

A kiváló kosaras sorozatban a második szezont kénytelen kihagyni sérülés miatt. Az előző idényben térdszalagszakadás gátolta a játékát, ezt a 2019-es nagydöntő hatodik meccsén szenvedte el.

Klay Thompson ötszörös All Star-válogatott, háromszoros bajnok és összességében ötször jutott az NBA nagydöntőjében a Golden State-tel. A ligában ő tartja az egy negyedben szerzett pontok rekordját 37-tel és az ő nevéhez fűződik az egy meccsen értékesített legtöbb hárompontos kísérlet az alapszakaszban (14) és a rájátszásban (11) is. Az amerikai nemzeti csapattal olimpiai és világbajnok.

(MTI)

Football news:

In the clinic, the salary is 25 thousand. This is a disaster. Doctor Shinnik's vacation: for 6 hours a day, he drove doctors to patients so that they did not walk
The Real Madrid management trusts Zidane and will give him time to correct the situation (Goal)
Milan defender Conti has moved to Parma on loan with a mandatory buyout for 7 million euros
UEFA on the Euro in one country: Each city will have its own scenario
FIFA and UEFA will ban Super League clubs from participating in tournaments under their own auspices
Mikel Arteta: Ozil has done a lot for Arsenal, but I want to steer the team in a different direction
Gladbach forward Embolo escaped from an illegal party through a window to the roof and hid in a nearby apartment