Hungary

Óriásplakát hirdeti a Cyberpunk 2077 érkezését Budapesten

Egyre biztosabb, hogy a CD Projekt RED nagyszabású szerepjátéka megjelenik december 10-én. Ezt most már plakátok is igazolni látszanak, melyekből Budapestre is jutott legalább egy.

A Cyberpunk 2077 december 10-i érkezését hirdeti egy nagyobb plakát Óbudán, a Kolosy tér közelében – jelentette kollégánk. A Cyberpunk a lengyel CD Projekt RED munkája, mely a stúdióhoz köthető Witcher-alkotásokhoz hasonlóan elsősorban a szerepjátékok kedvelőit célozza.

©

A PC-re, Xboxra és PlayStationre egyaránt készülő program eredetileg idén áprilisban jelent volna meg, de a készítők előbb szeptemberre, majd november közepére tették át a debütálást. Később ez az időpont sem volt tartható, ezért újabb halasztás mellett döntöttek. Az aktuális megjelenési dátum 2020. december 10.

A játékban komoly szerephez jut a kiberpunkos világban hitelesen mozgó Keanu Reeves is. A felhasználók elsődleges feladata, hogy a testmódosítások révén legyőzhetetlen harcost faragjanak magukból, és szembenézzenek a játékbéli megalopolisz, Night City kihívásaival.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló dolgokról, lájkolja a HVG Tech rovatának Facebook-oldalát.

Football news:

Conte on 2-1 with Milan: Before the winning goal, the result was unfair. Their goalkeeper is the best player of the match
Mikel Arteta: Arsenal did everything right, but they lost. Wins give confidence
Nicolo Barella: We proved that we are stronger than Milan
Go do your voodoo shit, you little ass. Ibrahimovic-Lukaku during the Cup match
Pioli on the defeat by Inter: The only difference was the relegation. There could be any result in equal teams
UEFA has no plans to abandon the Euro in 12 cities. Other options are undesirable
Eriksen scored for Inter for the first time in almost six months - Milan in the Cup in the 97th minute from a free kick