Hungary

Pozitív lett Balázsék, a rádió1 műsorvezetőinek tesztje

A népszerű reggeli szórakoztató műsor két műsorvezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív koronavírus teszteredményt kapott a hétvégén. A Rádió 1 ezért átáll az otthoni műsorkészítésre.

A Balázsék című rádióműsor két vezetője, Rákóczi Feri és Vadon Jani is pozitív eredményt produkáltak – írta közleményében a Rádió 1. Sebestyén Balázs tesztje negatív lett, elővigyázatosságból azonban ő is karanténba vonul.

A reggeli műsor bemondói mellett a Rádió 1 több másik kollégája is megfertőződött, pozitív lett a tesztje Györke Attila műsorvezetőnek is. Hétfőtől így minden műsorvezető az otthonából dolgozik, velük együtt a rádió összes kollégája home office-ban marad. Sivák Péter programigazgató elárulta, az irodák és a stúdiók fertőtlenítése már megtörtént, a kollégákra pedig teszt vár, a negatív eredményig mindenki otthonról dolgozik majd.

Egész tavasszal az otthonainkból vezettünk műsort, így a körülményekhez alkalmazkodva most is azonnal át tudunk állni erre. Az én tesztem ugyan negatív lett, de mivel Jani és Feri is pozitív, elővigyázatosságból karanténba vonulok én is -

árulta el Sebestyén Balázs.

Hétfőn reggel a szokott időben jelentkezik majd a Balázsék. Őket szokás szerint Györke Attila követi majd tíztől az éterben, aki szintén pozitív, de elárulta, teljesen tünetmentes.

Football news:

Gian Piero Gasperini: Ajax has always been my reference point. Miranchuk is ready to play
Cuadrado on Juve: We have started the season slowly, but we have never lost
Is van de Beek better than Pogba? Bruno Fernandes? Also no. Evra on his words about the Manchester United rookie
Jose Mourinho: In my Real life, there were amazing attacking players, we built a team. Tottenham need balance
Umtiti became a vegan: Never felt so good. Lost three kilograms
Alisson on recovery from injury: I prayed a lot, spent 5-6 hours a day with physiotherapists
The VAR referee told the Barcelona - real match referee that Langle did not foul on Ramos. Catalans want to get audio