Hungary
This article was added by the user Anna. TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Prostituáltat csinált egy 13 éves kislányból, barátaival többször megerőszakolta

Szexuális erőszak és emberkereskedelem miatt emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei főügyészség egy 17 éves fiú és egy 22 éves férfi ellen. A vádirat szerint a fiú prostitúciós tevékenységre kényszerített egy 13 éves kislányt, akit a barátaival meg is erőszakolt. A bűncselekményben részt vett harmadik férfit még körözik. 

A három férfi 2019 májusában egy koncert után egy elhagyatott területre kísérte a lányt, ahol többször is megerőszakolták. A lány folyamatosan próbált védekezni és szabadulni tőlük, de megakadályozták a menekülését.

A 17 éves fiú tagadta a szexuális erőszakot, állítása szerint neki azt mondta a lány, hogy 16 éves. A felnőttkorú vádlott elismerte, hogy találkoztak és hárman is szexuális kapcsolatot létesítettek a lánnyal, de azt állította, hogy az ő beleegyezésével történt az aktus. 

A 17 éves fiú és a 13 éves lány egy miskolci gyermekvédelmi otthonban lakott, ahol a kislány érzelmi függőségbe került a fiútól, aki 2019 tavaszán rábeszélte, hogy prostitúcióból szerezzenek pénzt. 

A lány kezdetben állítólag beleegyezett, utóbb azonban már tiltakozott, de annyira félt, hogy nem mert ellenkezni.

A fiatalkorú vádlott személyesen beszélte meg a szexuális szolgáltatást igénybe vevő férfiakkal a tarifákat, és ő vette át a pénzt is tőlük. Ha a kuncsaftok nem voltak megelégedve a szolgáltatással, akkor nem kellett fizetniük. 

Az ügyészség a fiatalabb férfira nyolc év fiatalkorúak börtönét, az idősebbre pedig 15 év fegyházat kért. 

Ha ön jogellenes, vagy kiskorúakra káros online tartalommal találkozik, olvassa el a témáról szóló cikkünket és használja a cikk végén található bejelentő felületet!

(24.hu)