Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Rácz Zsófia megígérte: nem megy messzire

Ő az a politikus, akit 22 évesen, egy külön törvénymódosítás után nevezték ki ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárnak Novák Katalin alá az Emberi Erőforrások Minisztériumában, most viszont ebben a minőségében nem kapott újabb megbizatást.

Rácz Zsófia megígérte: nem megy messzire

Fotó: Facebook

Rácz emiatt nem aggódik, a frissen közzétett Facebook-bejegyzésben azt írja:

"Hálás vagyok, hogy bizalmat kaptam ennek a nemes munkának az elvégzéséhez; igyekeztem lehetőségeimhez mérten a maximumot kihozni a rendelkezésemre álló időszakból."

Szerinte jól vizsgázott az ifjúságpolitikai szektor azon idő alatt, amíg ő is a fedélzeten volt, még úgy is, hogy kinevezése után nem sokkal berobbant a komoly kihívásokat tartogató koronavírus járvány. Rácz szerint munkájuk sikerességét mutatja, hogy megvalósult a 25 év alattiak SZJA-mentessége és az, hogy a fiatalok egyre szélesebb körének van lehetősége arra, hogy a világ legjobb egyetemein tanuljanak ösztöndíjjal.

A jövőjével kapcsolatban pedig úgy fogalmazott:

Hogy hova tovább, az hamarosan kiderül , de egyet megígérek: nem megyek messzire. Nem tudom és nem is szeretném elengedni a szívügyemet: az ifjúságpolitikát.