Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Rezes Judit és Szabó Győző most egészen másról mesél

Néhány hét és vége a nyárnak: ahogy minden ősszel, most is újraindul a Budapest Film családi programsorozata a fővárosi Puskin moziban, minden szombaton és vasárnap filmvetítésekkel, bábelőadásokkal és koncertekkel, visszatérő és új vendégekkel.

A Puskin Kuckó koncertjein a sorozat sztárjai zenélnek a publikumnak: Gryllus Vilmos ősszel és télen is elhozza gitárját, érkezik a Kolompos, karácsonykor pedig a Rutkai Bori Banda rakja zenés ajándékát a fa alá. A Nefelejcs és a Fabula bábszínház két-két produkcióval készül a kuckóba, és ebben az évadban mutatkozik be a Pagony Kiadó és a Jurányi Ház közös mesesorozata két előadással: októberben 

Szabo-Gyozo Rezes-Judit Boribon-es-a-7-lufi foto-Szokodi-Bea

Rezes Judit és Szabó Győző ezúttal Boribonról és a 7 lufiról, Tenki Dalma és Georgita Máté Dezső pedig a hisztis királykisasszonyról mesél.

A Legkisebbek mozijának kínálatát bővítették a 2022-es őszi-téli évadra: lesz olyan programnap, amikor párhuzamosan két filmet is vetítenek, egyet a kicsiknek, egyet pedig a kicsit nagyobbaknak. Vásznon hősködik a Mancs őrjárat, jönnek a kuflik, elvarázsol A tenger dala, megnevettet A kis kedvencek titkos élete, beiratkozhatunk a Mágikus állatok iskolájába, de természetesen az olyan magyar klasszikusok sem maradhatnak ki, mint a Vili, a veréb, a Szaffi vagy a Lúdas Matyi. És nincs Puskin Kuckó Bogyó és Babóca, valamint Lengemesék nélkül sem.

A kuckó ráadásul új falidekorációt kapott, illetve újabb játékokkal és gyerekkönyvekkel bővült a mozi játszósarka is, hogy a koncertek, színházi előadások és a mozizás előtt is kellemes legyen az időtöltés.