Hungary

Robbanás egy koronavírus tesztközpontnál Hollandiában

A holland fővárostól, Amszterdamtól mintegy 50 kilométerre északra található Bovenkarspel városban történt robbanásban nem sebesült meg senki, azonban a detonáció volt annyira erős, hogy a betörje a környékbeli épületek ablakait.

A helyi rendőrség közlése szerint a tesztközpontnál szándékosan robbanthattak, a gyanú szerint egy csőbombát helyeztek el az épületnél– írja mások mellett az Express.  

A robbanás helyi idő szerint 7 óra körül történt. A helyszínt lezárták, a rendőrség pedig megindította a nyomozást a történtek kivizsgálására. 

Egyelőre a tűzszerészek vizsgálják a robbanás körülményeit. Erről Maarten Edelenbosch oknyomozó riporter posztolt videót. 

Hollandia legutóbb azzal került a nemzetközi sajtóba, hogy a járványügyi korlátozások keretében hozott kijárási tilalom hatására több városban is zavargások törtek ki, aminek során egy teszközpontot felgyújtottak. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Football news:

Arteta that Arsenal should not have been called to the Super League: We are one of the best clubs in the world. There is no denying the story
Man City have agreed to transfer 17-year-old winger Fluminense Kaiki for 12 million euros
Fonseca on 1:1 with Atalanta: Roma was better in the second half and showed character
Five years ago, esports was building its own Super League. The project failed due to the dissatisfaction of the players
Keylor Navas is the best Ligue 1 player in March
Rodgers on 3-0 with West Brom: Leicester can play much better
Sorokin on the additional Euro matches in St. Petersburg: The decision should be made at the political level. While it is not accepted