Hungary
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Sáfrány Emese megmutatta az "új" arcát

Nem kevesebb, mint 150 ezer fontot (kb. 65 millió forint) fizet egy cég olyan embereknek, akik hajlandóak az arcukat és a hangjukat kölcsönözni.

A Promobot nevű techcég hiperrealisztikus robotokat készít, amiket valódi emberek arcával akarnak felruházni, hogy még élethűbbek legyenek.

A cég ennek érdekében olyan „barátságos külsejű” embereket keres, akik 65 millió forintnak megfelelő fontért cserébe hajlandóak az arcukat és a hangjukat adni a gépeknek. A felhívás szerint, bármilyen nemű, rasszú illető jelentkezhet, amíg 25 év feletti.

Akit sikeresen kiválasztanak a modellnek, az nem csak pár szelfit kell, hogy készítsen magáról. Kompletten lemodellezik 3D-ben az arcát és a testét, hogy illeszkedjen a robothoz, illetve 100 órányi szövegre is szükség lesz, hogy lemásolhassák a hangszíné, amivel a masina majd kommunikálni fog.

A Promobot már 43 országban használ robotokat, amik adminisztrátori feladatokat és ehhez hasonló munkákat végeznek.

Az új projekt 2023-ban startolhatna el, a robotok pedig hotelekben, plázákban és reptereken dolgozának.

Fontos, hogy a cég az adott személy arcát korlátlan mennyiségben, és ideig felhasználhatja.

Erről az egészről a Terminator 3 egyik törölt jelenete ugrott be, ahol azt látni, ahogy a CyberReasearchSystem videón mutatja be a készülő terminátorokat, illetve feltűnik maga Arnold Schwarzenegger is, akinek megjelenését kapják majd a gyilkos gépek.