Hungary

Szürreális napokon van túl a Lazio

Simone Inzaghi vezetőedző szerint szürreális napokon van túl a Lazio labdarúgócsapata, amely 12 játékosát nélkülözve ért el 1-1-es döntetlent a belga Club Brugge otthonában szerdán, a Bajnokok Ligája csoportkörében.

„Szürreális két nap volt, de a csapat mindent beleadott. Karakteres játékot kértem, a srácok pedig ezer nehézség közepette nagyszerű teljesítményt nyújtottak, és a szükségből erényt kovácsoltak" - tette hozzá.

A rómaiak koronavírusos megbetegedések és sérülések miatt legalább nyolc kezdőjátékosukat nélkülözték, köztük a játékmester Luis Albertót és a gólfelelős Ciro Immobilét is.

A szakmai stábnak az utánpótlás csapatból négy futballistát kellett neveznie a szerdai keretbe, de többen csak aznap délután érkeztek meg a belga városba.

Soha nem jöttem még meccsre 12 mezőnyjátékossal, de ezekkel a dolgokkal együtt kellett élnünk, és remélem, nem fordulnak elő többször

- mondta Inzaghi.

Igli Tare sportigazgató szerint a Lazio kérheti a vasárnapi bajnoki mérkőzésének elhalasztását - amikor a Torino FC otthonában kellene pályára lépnie -, gondolkodnak is rajta, de döntés csak péntekre várható, a következő tesztek eredményének ismeretében.

(MTI)

Football news:

Suarez passed a negative test for coronavirus and will return to the General group of Atletico tomorrow
Chelsea are ready to sell Ruediger and Tomori in the winter. The German was Interested in Barcelona
Çalhanoğlu for 7 years has scored 18 goals from free-kicks. Only Messi (36) has more players in the top 5 European leagues
Adrien Rabiot: we Didn't celebrate Ronaldo's 750th goal. Now is not the time for parties
Mourinho on Arteta: you have to be a good coach to work at Arsenal. If you're not good , you're not in the club
Ramos is unlikely to play against Sevilla. He can return to the game with Borussia
Neymar urged Messi to move to PSG last summer. He wants Leo to join the club in 2021