logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Hungary

Új klipjével a környezetért kampányol a Follow The Flow

Teltházas koncertek, több milliós nézettségû videók, és egy friss aranylemez - így foglalhatjuk össze a Follow The Flow 2019-es évét.

A fiúk legújabb klipje a ’Nem tudja senki’ album „Csak nélküled élem túl" számához készült, a végeredmény egy gondolatébresztõ és cselekvésre biztató alkotás lett, amely a banda augusztus 29-i Parkos fellépésén is felcsendül majd.

A „Csak nélküled élem túl" a Föld és az emberiség toxikus kapcsolatáról szól.


A klipben csernobili hangulat kel életre, a fiúk vegyvédelmi ruhában szerepelnek a hanyatló Föld vászna elõtt, a feliratok pedig további információt sugároznak az emberiség felelõtlen és romboló viselkedésérõl.

Szóba kerül a mûanyag felhasználás, a ruhaipar, az állattenyésztés, az üvegházhatás, sõt, a politikusok felelõssége is. Az üzenet egyértelmû: változtatnunk kell.


 

Felelõsséggel tartozunk a Földdel kapcsolatban, ha azt szeretnénk, hogy a gyermekeink is itt és hasonló körülmények között éljenek."

– mondta Fura Csé.
 

 

Elképesztõ romboló hatással bírunk a Földre, de a jó hír az, hogy még meg tudjuk állítani ezt a folyamatot. Sok kicsi sokra megy, és ha odafigyelünk néhány apró dologra, változást fogunk elérni. Ezért is készítettük ezt a klipet, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy változtatnunk kell."

 

„Sok idõt töltök a természetben, engem igazán az kapcsol ki, ha a várostól messze, a természetben lehetek. Elszomorít, amikor azt látom, hogy már a civilizációtól mentes övezetekben is szemetet találok. A saját életemben én is figyelek arra, hogy szelektíven gyûjtsem a hulladékot és vászontáskába vásároljak."

– tette hozzá Szakács Gergõ.
 

Az együttessel azon vagyunk, hogy csökkentsük a saját ökolábnyomunk. Az elsõ lépés az, hogy a saját mûanyagfogyasztásunkat nullázzuk – mind otthon, mind a koncerteken! Minden stábtagnak készítünk személyre szóló fémpoharakat, hogy ne hagyjunk magunk mögött mûanyaghalmokat a fellépések után."

– mondta BLR.

Sok kicsi sokra meg alapon nagy változást tudunk elérni.


Vászontáska mûanyagszatyor helyett, szelektív hulladékgyûjtés, kulacs vétele mûanyag palack helyett... Mindannyian kis változtatással nagy változást érhetünk el. Hogy együtt éljük túl.
All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO