Hungary

Varga Judit: Azonnal mondjon le az Európai Bizottság alelnöke

Minden magyarra nézve sértőnek véli az igazságügyi miniszter a kritikát, amit Orbánról mondott Vera Jurová.

Az Európai Bizottság alelnöke szerint Orbán Viktor beteg demokráciát épít: Vera Jourová a Spiegelnek adott interjúban arról beszélt, félő, hogy a magyar közvélemény egy napon arra döbben rá, hogy a legutóbbi választás volt az utolsó, amelyet még szabadnak lehetett nevezni.

Jurová ismét nyílt támadást intézett Magyarországgal szemben

– minősítette a miniszterelnökkel szemben megfogalmazott kritikát az országot ért támadásnak közösségi oldalán Varga Judit. Az igazságügyi miniszter úgy folytatja: az EB-alelnök "megsértett minden magyar embert".

Azt is kijelenti, hogy Jurová nyilatkozata "szembe megy az európai értékekkel és a lojális együttműködés követelményeivel".

Jourová alelnök asszonynak azonnali hatállyal le kell mondania!

– állapítja meg Varga. Úgy véli, kijelentései összeegyeztethetetlenek alelnöki posztjával. Ezt hétfőn elmondta a Salzburgi Európa Fórumon is – teszi hozzá a miniszter –, amelyet az ORF élőben közvetített.

Football news:

Bulykin about the Champions League: I Want to see Loko at least in 3rd place to watch their matches in European competitions in the spring
Liverpool first time not conceded in the first two rounds in the Champions League group
20-year-old Felix scored 2 goals for Red Bull. Only Aguero was younger when he did a double for Atletico in the Champions League
Rybus about 1:2 with Bayern: Loko tried to play football, not just sit in defense and kick the ball forward
Real Madrid is 4th in the group. We lost until the 93rd minute after the double of our son tyuram (he started in Barcelona)
It is important not to impress, but to score. Another power from the Loco to the words of Nikolic after the match
Andre Villas-Boas: city spent a billion and the coach is a phenomenon. Marseille don't have money for Guardiola, so you have AVB and his tactics