Hungary

Várkonyi Andrea lett Magyarország leggazdagabb felesége

Ahogy arról korábban beszámoltunk pénteken hivatalosan is összekötötte életét a tévés Várkonyi Andrea és a milliárdos Mészáros Lőrinc. A műsorvezető ezzel Magyarország leggazdagabb felesége lett – írja a Blikk.hu.

Várkonyi Andrea lett Magyarország leggazdagabb felesége

A 407,7 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkező üzletember kedvese egy igazán romantikus helyszínt választott a ceremónia helyszínéül, az alcsúti arborétumban mondták ki a boldogító igent.

A csodás helyszínen megtartott lagzin minden olyan volt, ahogyan azt Andrea megálmodta, komolyzene szólt, a vendégek biztonságáról pedig őrök garmadája gondoskodott. Az egész arborétum körül biztonságiak álltak, a bejáratokat lezárták, sőt, már majdnem két héttel az esküvő előtt nem mehetett be látogató a területre. 

Sok esküvőt tartanak itt, de ennyi drága autót nem nagyon láttunk a környéken. Meg egy új, titkos bejáratot is készítettek, ami egyenesen a parkolóba visz

- mondta egy helyi lakos a lapnak a helyszínen.

A pár korábban közös vállalkozásba kezdett, júliusban céget alapítottak, így már nemcsak a magánéletben, az üzleti világban is együtt tervezik a jövőjüket.

Barátaik szerint rendelkeztek vagyonuk sorsáról a ceremónia előtt, de az biztos, a tévésnek aranyélete lesz híresen nagylelkű párja mellett.

Forrás: Blikk.hu

Football news:

PSG sees Adeyemi as Mbappe's replacement. The 19-year-old striker is also Interesting to Bayern, Real Madrid and Liverpool
Tuchel about the League Cup: Every tournament is important, we do not prioritize. Chelsea always plays to win
Miranchuk looks like a foreign body. It would be better to let him go back to Russia. Italian journalist about Atalanta midfielder
Barcelona's priority is Klopp's appointment. His contract with Liverpool is until 2024
Milan is ready to more than double Teo's salary to 3.5 Million euros a year
Al-Sadd Xavi has not lost 34 matches in the Qatar League - this is a club record. The league record is 41 games
Nagelsmann about Hernandez: He is in a good mood, there is no feeling that he is worried about prison