logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Moldova

Cel mai scump brad de Crăciun pe lume

Oaspeții hotelului de 5 stele Kempinski Bahia din Marbella (Spania) pot admira, începînd de pe 1 decembrie, cel mai scump brad de Crăciun din lume.

După ce a fost împododit, arborele a ajuns să valoreze, în opinia specialiștilor, 13.950.000 €. Suma exorbitantă se explică prin faptul că bradul este decorat cu ornamente confecționate manual, multe dintre ele fiind realizate din metale prețioase.

Este vorba despre diamante roz de 3 karate, de safire de 4 karate, de diamante roșii, negre și albe prelucrate de ateliere celebre, precum Bvlgari, Cartier, Van Cleef & Arpels și Chanel. În acest scop, conducerea hotelului a colaborat cu desginerul britanic Debbie Wingham, cunoscută datorită faptului că în trecut a creat cele mai scumpe articole de îmbrăcăminte din lume.

De menționat că o prețul unei camere duble pentru două nopți de Crăciun (24-26 decembrie) la hotelul Kempinski Bahia din Marbella este de circa 250 €.
 

Themes
ICO