Moldova

Doctorița care dansa și cînta în timpul operaților, dată în judecată de pacienți

Doctorița care dansa și cînta în timpul operaților, dată în judecată de pacienți

O doctoriță care dansa și cînta în timpul operaților a fost dată în judecată de pacienți.

Aproape 100 de femei susțin că au avut de suferit din cauza medicului care urca pe YouTube filmulețe cu ea dansînd și cîntînd în sala de operații, scrie CNN.

O avocată care îi reprezintă pe pacienții doctoriței Windell Boutte spune că aproape 100 de femei vor depune mărturie în timpul procesului deschis la un tribunal din Atlanta.

Avocata Susan Witt, care reprezintă familia unei mirese care a intrat în comă în timpul unei operații de liposucție efectuată de în 2016 cu doctorul Windell Boutte, spune că a avut “mai multe apeluri telefonice și e-mailuri de la alte paciente ale acesteia.

Canalul de YouTube a lui Boutte a fost dezactivat, dar filmulețele postate aici o arătau pe doctorița dermatolog în timp ce cînta, dansa și îi lovea pe pacienții pe care îi opera. În plus, cel puțin două dintre femeile care s-au plîns au spus că s-au putut identifica în clipurile de pe YouTube.

În cele peste 20 de videoclipuri care au fost postate anterior pe canalul YouTube al lui Boutte, ea este văzută cum tăie abdomenul unui pacient în timp ce cîntă piesa lui Genasis “Cut It” (n.r. taie-l).

Într-un alt clip doctorița este văzută cum se sprijină pe o fesă jumătate goală a unei paciente fără mască sau mănuși în timp ce cîntă versurile piesei “Bad și Boujee” a lui Migos.

Football news:

Gasperini on two penalties for Juve: They are above any rules in Italy. Did we have to cut off our hands?
Sarri Pro 2:2 with Atalanta: We played with one of the best teams in Europe right now
Pep Guardiola: Manchester City have won a place in the Champions League on the pitch. I hope that UEFA will allow us to play
Atalanta extended their unbeaten streak to 14 games and is ranked 3rd in Serie A
Ronaldo scored his 27th goal in Serie A, converting a penalty in the game against Atalanta. Immobile has 29 balls
Sterling scored 27 goals for the season and broke his record. He scored a hat-trick against Brighton
Three Atalanta players have scored 15+ goals in the Serie A season. This is the best result since 1952