Moldova

DOLIU! Primarul unui sat din Soroca a murit în urma complicaţiilor provocate de COVID-19

Primarul satului Dubna din municipiul Soroca a murit din cauza complicaţiilor provocate de noul tip de coronavirus. Congresul Autorităților Locale din Moldova a anunţat, printr-un comunicat de presă, că Valeriu Pruteanu s-a stins din viaţă la trei zile după ce a împlinit vârsta de 68 de ani.

În comunicat se mai arată că primarul satului Dubna a fost diagnosticat cu COVID-19 în luna mai și a fost internat la Chișinău. O perioadă îndelungată s-a aflat în Secția Reanimare, deoarece virusul îi afectase întregul organism. Ulterior, bărbatul a fost operat, iar în 10 iulie a murit.

Potrivit datelor Congresului Autorităților Locale din Moldova, până în prezent, cel puţin 15 aleși locali și zeci de funcționari s-au infectat cu noul coronavirus.

În municipiul Soroca s-au înregistrat aproape 640 de cazuri de COVID-19, iar în satul Dubna, şase cazuri.

Football news:

Ronaldo spoke of wanting to move to PSG after the Juventus-Loko match in the Champions League (France Football)
Matteus on Hennessy's words about Borussia: Bayern want to win the Champions League every year, but it's normal for them to take the Cup every two years
Safonov is the best player of Krasnodar in the 2019/20 season
Depay before Juve: If Lyon makes it to 1/4, it will be a serious bid
Adebayor on the city-real match: Madrid would be the favorite with Ronaldo in the line-up. This is a goalscoring machine
Lovren will make his debut for Zenit in the match against Loko, Lunev will not play due to injury
Real buy players if we sell Bale (ESPN)