logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Moldova

Internaţionalul moldovean Oleg Reabciuc rămîne la Paços de Ferreira

Internaţionalul moldovean Oleg Reabciuc îşi va continua cariera la Paços de Ferreira. Fundaşul lateral-stînga a fost transferat de la FC Porto, unde a jucat la echipa a doua a clubului, şi a semnat un contract pe 4 ani cu formația nou-promovată în prima divizie valorică a fotbalului portughez. 

În videoclipul de prezentare a lui Reabciuc, portarul lui Paços de Ferreira, Marco Ribeiro i-a cîntat nou-venitului piesa trupei O-Zone, "Dragostea din tei", care a făcut furori în Europa, și în Portugalia în speță, acum vreo 15 ani. 

Oleg Reabciuc este un fotbalist format la Sporting Lisabona, NS Rio Maior, Belenenseş şi FC Porto. Pentru echipa de tineret a "dragonilor", în divizia secundă, moldoveanul nostru a jucat 47 de meciuri şi a marcat 4 goluri.

În tricoul naţionalei Republicii Moldova, Reabciuc a jucat 7 meciuri.

All rights and copyright belongs to author:
Themes
ICO