logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo logo
star Bookmark: Tag Tag Tag Tag Tag
Moldova

Kiev. Focuri de armă asupra mașinii unui deputat regional. A decedat copilul acestuia

Kiev. Focuri de armă asupra mașinii unui deputat regional. A decedat copilul acestuia

Copilul în vârstă de trei ani al unui deputat regional din Kiev a decedat, după ce un necunoscut a deschis focuri de armă asupra mașinii deputatului. Atacul a avut loc în seara zilei de 1 decembrie curent, asupra autovehicului deputatului Consiliului Regional al Kievului, Veaceslav Sobolev, scrie tvrain.ru.

Foto: tvrain.ru

Poliția din Kiev a spus că un bărbat a țintit în șoferul mașinii, însă glonțul a nimerit în minorul de trei ani. Copilul a decedat în ambulanță.

Sobolev a spus poliției că se întorcea de la un restaurant cu familia iar, când s-a oprit la intersecție, mașina a fost atacată cu focuri de armă.

Autoritățile din Kiev au introdus planul operațional „Sirena” pentru a căuta criminalii care au plecat cu un Lexus într-o direcție necunoscută. Pe caz a fost deschisă o procedură penală.

Citește și:

Citește mai mult despre:

Cum ți s-a părut articolul?

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.

Themes
ICO