Moldova
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Năstase o face pe Maia Sandu impostoare și regretă că a susținut-o: Da, am greșit, iertați-mă, eram obligat de circumstanțe

Năstase o face pe Maia Sandu impostoare și regretă că a susținut-o: Da, am greșit, iertați-mă, eram obligat de circumstanțe

„Da, domnule, eu am greșit, iertați-mă, dar în acele circumstanțe, eram obligat.

Cât nu ne aude nimeni, cât face 35 cu 16? Eu am intrat în parlament doar cu 8 oameni”, a mai spus fondatorul Platformei DA.

Năstase a criticat guvernarea Maiei Sandu și a partidului acesteia și a acuzat-o pe șefa statului că protejează unii oameni ai lui Plahotniuc.

„Esaulenco a plecat din cauza și după reținerea lui Dodon?

Năstase: Întrebare bună pentru doamna Sandu.

E o coincidență că l-au reținut de ziua doamnei președintă?

Năstase: Bună întrebare pentru Maia Sandu.

Nu ne-a spus doamna Sandu în 2016 că Marian Lupu este mâna dreaptă a lui Plahotniuc? Să iasă să ne spună de ce nu-l dau jos? Dacă a încălcat ceva, să se verifice! Când a mințit? Când nu era președintă sau acum?

Președinta trebuie să-și strângă toți consilierii, din țară, din străinătate, de unde îi are și să înțeleagă faptul că ei merg într-o direcție greșită”, a declarat Andrei Năstase.

Andrei Năstase s-a retras din cursa prezidențială, din 2016, în favoarea liderei PAS, Maia Sandu, care însă a pierdut în fața contracandidatului său, Igor Dodon.

Formațiunile celor doi lideri, Platforma DA și PAS, au participat, ulterior, în bloc la alegerile parlamentare și cele locale din 2019. Pentru prezidențialele din toamna lui 2020, Andrei Năstase urma să fie candidatul susținutl de întreg blocul, însă Maia Sandu s-a răzgândit și a candidat și ea, luând Președinția din al doilea tur al alegerilor.