Moldova

ȘI-A AGĂȚAT MĂNUȘILE ÎN CUI: Iker Casillas și-a încheiat cariera la 39 de ani

Legendarul portar al lui Real Madrid și al naționalei Spaniei Iker Casillas a decis să-şi agațe mănușile în cui. Goalkeeperul de 39 de ani a jucat 16 ani la prima echipă a "galacticilor".

Fostul căpitan de pe Bernabeu a cucerit 19 trofee, printre care 5 titluri în Primera Division și trei trofee ale Ligii Campionilor. În total, Casillas a jucat 725 de meciuri în tricoul "blanco".

Iker Casillas își încheie astfel cariera la FC Porto, club la care s-a trasferat de la Real Madrid în 2015. Portarul spaniol a strâns 156 de prezențe în tricoul "dragonilor" şi a cucerit două titluri, o dată Cupa și de două ori Supercupa Portugaliei.


În luna mai a anului trecut, fotbalistul a suferit un stop cardiac la un antrenament, iar de atunci nu a mai revenit pe teren.

La echipa națională, celebrul goalkeeper a jucat 168 de meciuri, a cucerit Cupa Mondială în 2010 și a câștigat de două ori Campionatul European, în 2008 și 2012.

Football news:

David Silva made his debut for Sociedad in a game against Real Madrid
Bayern Munich and Borussia Dortmund are Interested in Barcelona forward de La Fuente
Rodgers has 100 WINS in the Premier League in 210 games. Only Ferguson, Dalglish and Keegan have a better result among the Brits
Ferran Torres: I Knew that Manchester City have strong players, and in training I saw how
Leicester scored 6 points in the opening two rounds of the Premier League for the first time since the 2015-16 championship season
Magnus Carlsen: Edegor's Appearance at the start of my real is amazing
Rummenigge on saying goodbye to Tiago: He hugged me and cried for 5 minutes. I had tears too