Moldova
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

Un bărbat ar fi șantajat o femeie și ar fi cerut de la victimă 150 de mii de lei

Un bărbat ar fi șantajat o femeie și ar fi cerut de la victimă 150 de mii de lei. Oamenii legii l-au reținut pe făptaș. 

Bărbatul de 54  de ani, originar din Sipoteni, raionul Călărași, a ajuns în vizorul polițiștilor în urma unei informații operative. Ulterior, victima, o femeie de 35 de ani, a depus o plângere precum că  este șantajată de bărbatul cu care avuse o relație de circa trei ani.

Ea le-a spus oamenilor legii că acesta o amenința că va publica imagini intime cu aceasta.

Suspectul a fost reținut  în flagrant delict în timp ce a ridicat banii extorcați de la victimă, dintr-un loc special amenajat din preajma unei fâșii forestiere din apropierea municipiului Bălți, unde au fost lăsați de victimă la solicitarea suspectului. Banii au fost transmiși sub controlul polițiștilor și supravegheați până la ridicare.

În urma percheziției automobilului acestuia, polițiștii au depistat  și ridicat 100 000 mii de  lei și 2 500 de euro, lăsați în ascunziș de victimă. De asemenea, a fost ridicat și telefonul mobil prin intermediul căruia bănuitul expedia mesaje în care șantaja victima, dar și imagini video.

Suspectul riscă închisoare de la 7 la 10 ani cu amendă de la 92 500  la 117 500 de lei.

Acțiunile de documentare și reține au fost desfășurate de ofițerii  Direcției investigații “Nord” a Inspectoratului Național de Investigați, sub conducerea procurorilor din cadrul PC COCS oficiul “Nord”, cu suportul mascaților de la „Fulger”.