Moldova
This article was added by the user . TheWorldNews is not responsible for the content of the platform.

USM pune la dispoziția viitorilor studenți toate informațiile necesare privind admiterea

Ești viitor absolvent? Suntem siguri că în această perioadă ești în căutarea celei mai bune instituții de învățămînt superior, care ar putea să-ți îndeplinească visul tău de a deveni cel mai bun specialist, iar performanța poate începe doar la Universitatea de Stat din Moldova (USM).

Îți punem la dispoziție toate informațiile necesare privind admiterea la USM doar la un click distanță accesînd portalul www.admitere.usm.md . Aici poți găsi detalii privind oferta educațională a USM, în anul 2022; actele necesare pentru completarea dosarului de înscriere la Concursul de Admitere; taxele de studii; programele de motivare pentru studenți și răspunsul la cele mai frecvente întrebări adresate de către semenii tăi.

Oferta educațională a Universității de Stat din Moldova include peste 60 de programe de licență și 60 de programe de master interactive, care vin să răspundă imperativelor timpului. Informații detaliate pot fi obținute consultînd broșurile facultăților admitere.usm.md.

Cu detalii privind calendarul și etapele concursului de admitere vom reveni îndată ce acestea vor fi aprobate de către Ministerul Educației și Cercetării.